Write Is Good
daily Relationship Thought women's world

Why Women Always Moody

Why Women Always Moody

Related Posts

9 Comments

  1. Mips

    Hello thank you for sharing your thoughts about “Why Women are Always Moody”. I just want to share my two cents opinion regarding this. Before you stereotyping correlation between woman and mood, I think it would be better if you get thorough reading about woman itself. A lot of articles and research has been discussing about this. Emotion or what you called moodyness is not exist only on woman. In fact, man feel that too. However, woman has this privilage to express it freely unlike man. Other than that, our hormone and chemical inside our body also playing a big part with this. Other than that, emotion is not a weakness or something thay need to be supressed. It is humane things that can occurs on every human. Cheers! Keep up the good work.

  2. Jiah Al Jafara

    Laki-laki harus baca ini. Aku pun moody banget apalagi saat premenstruasi. Suasana hati gak nentu. Wanita hanya ingin dimengerti

  3. Kang Alee

    Saya suka banget pernyataan di awal paragraf akhir … very woman loves to be hugged I guess. in a men’s chest for sure, hehehe. Englishnya mantab

  4. Anisa Deasty Malela

    Perempuan moody karena 90% tindakan yang dilakukannya menggunakan perasaan 🙂
    Kalau perempuan ga moody, bisa dibilang perasaannya sudah ga peka dan merasa masa bodoh dengan lingkungannya

  5. Dian Safitri

    sebenernya kalau aku liat, moody ini bukan hanya dialami oleh kita para wanita lho.. cowo juga pada moody’an. manusiawi kali ya. tapi memang mereka pintar menyembunyikannya.

  6. Oky Maulana

    Bukan cuma perempuan sih, laki laki juga moody kok hahahha kadang aku kalo lagi moody ya menyendiri aja wk

  7. tukang jalan jajan

    Wanita hanya ingin dimengerti dan dipahami. Terkadang dari sudut pandang laki laki mungkin terlalu susah jika pesannya tersirat. harus diomongin langsung sih ya hehehehe

  8. Susindra

    Bahahahah. I remember my hubby while read this.
    Sometimes he is confuse too. I am not having periode but tired. And sometimes so bore of same topic or retoric subject so I answer it bit louder than usual.

  9. lendyagasshi

    Aku moody.
    Tapi aku hapal banget kenapa aku moody. Gak berapa lama juga seger kembali asal disapa dan diajak ngomong, bukan di ceng-cengin “Mama lagi marah kenapaa??”
    Cuma butuh diajak ngobrooooll aja…terus tumpah-tumpah deeh…tuh, curhatannya.

Leave a Reply